More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mai mulți turiști români au fost întorși din drumul lor spre Grecia, unde aveau planificată vacanța (INTERNAȚIONAL)

  Schimbarea neașteptată a autorităților elene, conform căreia turiștii care intră prin punctul de frontieră de la Kulata – Promachonas trebuie să prezinte testul molecular negativ pentru COVID-19 de la ora 00:01 a zilei de 15 iulie, nu de la ora 6:00, cum era anunțat inițial, le-a dat planurile peste cap multor turiști.

  Mulți turiști care nu aveau dovada testelor negative la ei, pentru că știau că nu au nevoie de ele decât după ora 6:00, nu au putut trece granița după ora 00:01 a zilei de 15 iulie, arată Digi 24.

  „Am ajuns la 4:30, am vrut să intru la greci și nu mă lasă, motivând că trebuie să am și testul, dar testul trebuia prezentat de la ora 6:00. Nu ne bagă nimeni în seamă, nu ni se permite intrarea în Grecia”, a spus un bărbat.

  Mulți dintre cei întorși din drum iau în calcul acum să-și facă testul în Bulgaria, în timp ce alții au renunțat la vacanțe și s-au întors în țară.

  Pe pagina de Facebook Forum Grecia, locul unde turiștii români care merg în Grecia fac schimb de păreri și povestesc prin ceea ce trec, s-au adunat zeci de comentarii, iar părerile sunt împărțite.

  Unii spun că nu este normală atitudinea autorităților elene, alții consideră firesc ca lumea să respecte regulile impuse de Grecia.

  Sursa: Libertatea

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles