More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FCSB și-a ales antrenorul pentru viitorul sezon (SPORT)

  Toni Petrea (45 de ani) a fost prezentat în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB.

  Toni Petrea și Thomas Neubert, cuplul cu care Gigi Becali speră să dea lovitura sezonul viitor, a fost prezentat oficial la FCSB. Bogdan Argeș Vintilă, fostul antrenor principal al bucureștenilor, se va ocupa de echipa secundă, după cum a precizat patronul echipei.

  „FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020. Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League.Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea FCSB!”, a transmis FCSB.

  Toni Petrea a jucat în trecut la Rapid, unde a fost antrenat de Răzvan Lucescu.

  Petrea a colaborat cu actualul tehnician al lui Al-Wasl la Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex. Petrea este un apropiat al lui Reghecampf. În trecut, chiar în perioada în care Reghe era principal la FCSB, Toni Petrea conducea deseori antrenamente.

  În 2014, Reghe spunea că l-a trimis pe Petrea la un curs UEFA pentru a lua Licența PRO.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles