Ritmic Suceava

„Incredibil !!!

Pe o straduta laturalnica unde nu exista nici trafic, si unde nu se circula cu viteza, un nemernic intra intentionat si din plin intr-o catea cu pui !! Cei doi pui care se zbat in mijlocul drumului au murit! Iar saraca mama fuge neputincioasa in urma masinii….

Autorul se numeste C.S.

Locuieste in Falticeni, stim cine este!

Cateaua este a unei familii, a prins poarta deschisa, a iesit din curte, toti puii dupa ea!

Gestul este facut cu INTENTIE si premeditare!

Iar in Legea 205/2004 se incadreaza EXACT acolo unde trebuie:

Art. 6. –

(2) În sensul prezentei legi, prin cruzime față de animale se înțelege:

a) omorârea animalelor, cu intenție!

Da, filmarea va ajunge la Politie!

Iar pe voi va rugam sa ne sprijiniti trimitand PETITII ON LINE catre IPJ Suceava, cu textul postarii, filmarea, sau capturi de pe filmare”, au anunțat reprezentanții asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

🆘 🆘 🆘 FALTICENI !!!!Incredibil !!!Pe o straduta laturalnica unde nu exista nici trafic, si unde nu se circula cu viteza, un nemernic intra intentionat si din plin intr-o catea cu pui !! Cei doi pui care se zbat in mijlocul drumului au murit! Iar saraca mama fuge neputincioasa in urma masinii….Autorul se numeste C.S.Locuieste in Falticeni, stim cine este! Cateaua este a unei familii, a prins poarta deschisa, a iesit din curte, toti puii dupa ea! Gestul este facut cu INTENTIE si premeditare! Iar in Legea 205/2004 se incadreaza EXACT acolo unde trebuie: Art. 6. -(2) În sensul prezentei legi, prin cruzime față de animale se înțelege:a) omorârea animalelor, cu intenție!Da, filmarea va ajunge la Politie! Iar pe voi va rugam sa ne sprijiniti trimitand PETITII ON LINE catre IPJ Suceava, cu textul postarii, filmarea, sau capturi de pe filmare: https://sv.politiaromana.ro/ro/peti-ii-online

Publicată de Casa lui Patrocle – Animal Rescue pe Miercuri, 15 iulie 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here