More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Îngrijiri paliative Suceava – servicii complete în cadrul clinicii Sfântul Nicolae

  Un subiect delicat, despre care cu greu putem vorbi se referă la cei cu boli cronice, grave, în fază terminală. Pentru calitatea vieții și pentru îngrijirea de care au nevoie astfel de pacienți s-au înființat secții de îngrijiri paliative. Pentru cei din Suceava și nu numai, clinica medicală Sfântul Nicolae dispune de locuri libere, de servicii de top și de personal empatic.

  Deși mai frecvent vorbim despre serviciile medicale de îngrijire paliativă în cazuri ale pacienților diagnosticați cu diverse forme de cancer, pot necesita astfel de servicii și cei care au diagnostic precum: boală Parkinson sau scleroză multiplă, cu diverse stadii de handicap, cei suferinzi de boli cardiovasculare grave sau cu accident cerebral vascular.

  Îngrijirea paliativă, un domeniu complex

  Mai mult decât a oferi tratamente, a asista pacientul în decursul tratamentelor și terapiilor indicate, îngrijirea paliativă include și managementul durerii. Sau suportul emoțional pe care îl implică această etapă a vieții pacienților. Este mai mult decât empatie. Este asistența non stop pentru cei care sunt în imposibilitatea de a se îngriji singuri sau în cazul cărora familia sau aparținătorii sunt depășiți de situație.

  Indiferent de categoria de vârstă, cei care sunt în căutare de servicii de ingrijiri paliative Suceava vor găsi locul potrivit în cadrul clinicii medicale Sfântul Nicolae.

  Patronat de un mare sfânt, locul în care îngrijirea paliativă este de bază

  În cadrul acestei instituții medicale, Clinica Medicala Sfântul Nicolae, sunt disponibile 50 de locuri pentru pacienți. De altfel este singura unitate de acest gen, care oferă îngrijire paliativă și care are și contract cu CAS. Aici pot fi realizate internări, dar sunt acordate și servicii medicale în ambulatoriu de specialitate.

  Dacă vă întrebați ce costuri implică, ei bine astfel de răspunsuri le puteți primi doar contactând echipa. Fiecare caz este diferit, nevoile pacienților sunt diferite, de unde și tarifarea diferită. Cert este că aici pacienții au parte de toată îngrijirea necesară, medicală și emoțională de asemenea. În plus, ce contează de asemenea foarte mult este că echipa este una cu experiență practică, astfel încât ce implică îngrijirea paliativă nu reprezintă o noutate. Abordare va fi una corectă, una empatică, astfel încât această perioadă din viețile voastre să fie cât de mult posibil ușurată. Pe de-o parte pacientul bine îngrijit se simte bine, pe de altă parte familia acestuia are mulțumirea de a fi ales un loc potrivit.

  Despre clinica Sfântul Nicolae

  Este instituție medicală acreditată, astfel încât pacienții pot avea încrederea deplină că sunt pe mâini bune. Clinica dispune de 3 etaje și de parter, locația fiind una prielnică pentru a crea un mediu plăcut pacienților, ferit de agitația orașului. Dispune de spațiu verde, de parcare, de facilități moderne și de confort absolut pentru toți cei care ajung aici.

  Cei interesați despre condițiile de cazare, despre îngrijirea medicală desfășurată de echipă, dacă doresc să descopere galeria foto sau să afle alte informații pot accesa pagina oficială. Vor găsi implicit păreri ale celor care au apelat la serviciile de aici.


  Contact:

  0331594051

  0752220402

  office@clinicasfantulnicolae.ro

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles