More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Griezmann a fost aproape de a se luat bătaie cu Messi la unul dintre antrenamentele Barcelonei (SPORT)

  Relația dintre Lionel Messi (32 de ani) și Antoine Griezmann (29 de ani) este departe de a fi ideală. Presa din Spania a dezvăluit faptul că cei doi ar fi fost aproape de bătaie la unul dintre antrenamentele Barcelonei!

  Conform Diario Gol, Messi și Griezmann au fost aproape de o altercație la unul dintre antrenamentele recente ale Barcelonei. A fost nevoie de intervenția antrenorului Quique Setien și a celorlați fotbaliști pentru ca situația să nu se agraveze și a nu se ajunge la o bătaie în toată regula.

  Conform sursei citate, conflictul dintre cei doi „a escaladat până la un nivel care nu poate fi ignorat”, iar Messi nu i-ar fi pasat deloc lui Griezmann în timpul victoriei Barcelonei cu Leganes (2-0).

  Spaniolii scriu că Barcelona consideră revenirea lui Neymar o prioritate, iar Griezmann ar fi unul dintre jucătorii pe care catalanii îl vor oferi la schimb. Oficialii lui PSG sunt însă cunoscuți pentru încăpățânarea de care dau dovadă atunci când vine vorba de negocieri. Francezii au plătit 222 milioane de euro în 2017 pentru transferul lui Neymar de la Barcelona.

  Dacă transferul lui Neymar pică definitiv, formația din La Liga mai are opțiunea Lautaro Martinez. Atacantul lui Inter este pe placul lui Lionel Messi, fiind coleg cu acesta la echipa națională a Argentinei.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles