More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr beat și fără permis care gonea cu BMW-ul cu 141 km/h a fost reținut de polițiști

  La 21.06.2020, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier au oprit în trafic autoturismul marca BMW, care circula pe strada Chilia, din municipiul Vatra Dornei fiind înregistrat de aparat radar cu viteza de 141km/h în localitate.

  La volanul autoturismului se afla un tânăr, de 20 ani,dincomuna Şaru Dornei, care nu posedă permis de conducere.

  Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalului municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  S-a procedat la începerea urmăririi penale faţă de faptele de „conducerea unui vehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

  S-a dispus reţinerea conducătorului auto pentru 24 de ore, acesta fiind condus şi introdus în CRAP Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles