More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Ziua comunei Crucea s-a desfășurat într-un cadru de poveste: „În comuna Crucea nu este un buget foarte mare, dar domnul primar îl păstorește cum trebuie”

  Duminică, întreaga comunitate din Crucea a fost în zi de mare sărbătoare. Cu mic, cu mare, locuitorii din Crucea s-au adunat pe terenul de fotbal din comună pentru a luat parte la un spectacol de excepție pregătit pentru ei de Primăria condusă de inimosul Dorin Rusu.

  Primarul, care este extrem de implicat în dezvoltarea comunității, a premiat persoanele care au împlinit 50 de ani de căsătorie, și a oferit diplome de excelență Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Crucea, inginerului Gabriel Ilișoi și Ocolului Silvic Crucea, lui Carol Taușer, viceprimarul comunei Crucea, precum și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava – punct de lucru Crucea, pentru activitatea deosebită desfășurată în cadrul comunității.

  „Avem onoarea să avem musafiri dragi, pe lângă dumneavoastră, avem musafiri dragi. Și aici este vorba despre domnul deputat George Șoldan, domnul subprefect Florin Sinescu, domnul subprefect Cristian Șologon, domnul primar de la Dorna Candrenilor, domnul Gică Apetrii, prietenul nostru, domnul primar de la Poiana Stampei și domnul viceprimar de la Poiana Stampei, domnul primar de la Iacobeni și nu în ultimul rând primarul de la Dorna Arini. Avem oaspeți dragi printre noi. Mulțumim sponsorilor care sunt mereu alături de noi. Vreau să menționez că la inițiativa deputatului George Șoldan, biserica din satul mare a primit o finanțare prin Hotărâre de Guvern de 750 de milioane de lei vechi, bani ce ne sunt necesare la pictura bisericii. La anul sper să ajute comunitatea să finalizăm biserica, să avem și noi o biserică mare, impunătoare și frumoasă”, a declarat primarul Dorin Rusu. 

  Deputatul George Șoldan l-a lăudat pe edilul din Crucea arătând că un gospodar poate face lucruri frumoase chiar dacă nu are un buget mare.

  „Vin mereu cu drag la Crucea. Prea multe lucruri nu pot să vă spun despre primarul dumneavoastră, care este un om ce se zbate foarte mult pentru comunitate lui. În comuna Crucea nu este un buget foarte mare, dar domnul primar îl păstorește cum trebuie. Domnule primar, felicitări pentru ceea ce faci. Știu că urmează și acel proiect prin Anghel Saligny, un drum de asfaltat. Aveți o comună frumoasă, una dintre cele mai frumoase comune din județul Suceava, cu un peisaj extraordinar și cu un primar foarte bun”, a precizat deputatul George Șoldan.

  Subprefectul Cristian Șologon s-a arătat încântat de atmosfera de la Crucea și a avut numai cuvinte de laudă la adresa administrației locale.

  „Anul trecut, când am venit aici a trebuit să ocolesc, tocmai fusese acea alunecare de teren de la Holda. E o lucrare pe care am monitorizat-o direct, vedeți că acolo a răsărit un zid care permite ca acel drum să nu se mai închidă din cauza alunecărilor de teren. Mă bucur să vă regăsesc, mă bucur că de ziua dumneavoastră sunteți veseli. Am văzut mulți copii frumoși pe scenă, în public. Mă bucur foarte mult că sunt aici, de prietenia domnului primar, pe care îl laud pentru că e harnic. Ați avut mână bună, ce să mai zic. Vă doresc La mulți ani și distracție plăcută”, a transmis subprefectul Cristian Șologon.

  Subprefectul Florin Sinescu a apreciat activitatea desfășurată de-a lungul timpului de primarul Dorin Rusu și i-a felicitat pe locuitorii din comuna Crucea pentru că au ales un primar care își face treaba cu brio.

  „Am venit ca la un prieten, așa cum zicea și domnul primar Dorin Rusu. Ne cunoaștem de foarte mult timp, știu foarte bine zona. Oameni buni, eu vă spun un singur lucru. Vă felicit pentru că ați avut mână bună și l-ați ales pe Dorin primar, un om care a făcut ce trebuie în comuna dumneavoastră, știe ce înseamnă să facă dezvoltare, și așa cum se întâmplă în tot Bazinul Dornelor, standardul serviciilor publice oferite de autoritatea locală crește foarte mult ajungând până la nivelul de urban”, a spus subprefectul Florin Sinescu.

  Gică Apetrii, președintele PSD Vatra Dornei, a lăudat modul în care se zbate primarul Dorin Rusu pentru a dezvolta comunitatea din Crucea.

  „Mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de această comunitate deosebită, o comunitate frumoasă. Când spui Crucea, spui Dorin Rusu, care se zbate în fiecare zi ca din acel buget micuț să facă lucruri mari. Îi port un respect enorm lui Dorin și pot să spun că este un prieten foarte drag. Nu spun cuvinte mari, Dorin este un om la care trebuie să țineți și să-l aveți aici la Primărie până la vârsta de 80 de ani pentru că ar face orice este nevoie pentru comuna Crucea”, a declarat Gică Apetrii, președintele PSD Vatra Dornei.

  Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei, a transmis că are o colaborarea extrem de bună cu edilul Dorin Rusu și că alături de ceilalți colegi din Bazinul Dornelor fac tot ce se poate pentru a realiza cât mai multe investiții în zonă.

  „Am venit împreună cu domnul viceprimar Popescu Vladimir, viceprimarul comunei Poiana Stampei, pentru a arăta afecțiunea și colegialitatea care ne leagă de Dorin Rusu, cel alături de care ne consultăm de fiecare dată să luăm cele mai bune decizii pentru comunitățile noastre și ne bucurăm de colaborarea bună cu toți colegii primari din Bazinul Dornelor pentru că împreună încercăm să dăm o nouă formă comunităților noastre, să scoatem în evidență Bazinul Dornelor pentru ceea ce realizăm în comunitățile noastre de la investițiile foarte importante la promovarea frumosului din comunitățile noastre pe care ne-a fost dat să le construim. Felicitări, Dorin pentru ceea ce reușești de la an la an, se văd schimbări în comuna Crucea, ești în continuare vrednic, ești tot ceea ce trebuie pentru această comunitate”, a transmis Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei.

  Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor, a lăudat modul în care edilul Dorin Rusu se zbate pentru ca în comuna Crucea să ajungă cât mai multe fonduri și proiecte.

  „În fiecare an am venit cu drag în localitatea Crucea la un prieten drag, un gospodar desăvârșit, are o comună bine gospodărită. Vă spun că acest primar Dorin Rusu, de fiecare dată când am fost la București, la Asociația Comunelor pe România se zbătea pentru dumneavoastră, mergea de la un minister la altul pentru a rezolva problemele cetățenilor, a proiectelor. Este un primar deosebit și îi urez mult succes”, a spus Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor.

  Viorel Maxim, primarul comunei Iacobeni, i-a mulțumit lui Dorin Rusu pentru sfaturi și pentru tot ajutorul acordat.

  „De fiecare dată vin cu drag în comuna Crucea, la un prieten drag, pentru sfaturi. Felicitări pentru ceea ce faceți pentru comuna dumneavoastră și vă doresc o petrecere frumoasă”, a menționat Viorel Maxim, primarul comunei Iacobeni.

  Andrei Mazăre, primarul comunei Dorna Arini, a apreciat faptul că primarul Dorin Rusu i-a fost alături mereu și că l-a ajutat de fiecare dată când i-a cerut ajutorul.

  „Noi suntem localități surori. Îți mulțumesc Dorin pentru tot ceea ce faci pentru localitate, pentru că de când sunt primar al comunei Dorna Arini mi-ai fost alături cu un sfat și cu un gând bun. Cu drag vă transmit salutul comunității de la Dorna Arini, al fraților de la Dorna Arini. Și da, mi-ar plăcea dacă ar fi vorba despre o comasare, să fiu și șef, să conduc această comunitate minunată”, a declarat și Andrei Mazăre, primarul comunei Dorna Arini.

  Ziua de duminică a fost plină de muzică și voie bună, pe scena amplasată pe terenul de fotbal din Crucea urcând mai multe talente locale, precum și artiști mai consacrați precum Adriana Bucevschi, Alex de la Orăștie, Laura Olteanu sau Ciro de Luca.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles