More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Trei traficanți de droguri au fost prinși în flagrant în timp ce ridicau un colet cu cannabis, hașiș și cocaină venit din Spania (NAȚIONAL)

  La data de 18.06.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaților P.G.S., F.A.I. și D.C.C., pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.

  În cauză s-a stabilit faptul că, la data de 18 iunie 2020, inculpații au fost implicaţi în activităţi de preluare, deţinere, transport a unor cantităţi de droguri de risc şi de mare risc expediate prin colet din Spania, cu ridicarea acestuia din municipiul Galaţi, cantităţile de droguri de risc şi de mare risc urmând a fi comercializate pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila.

  La data de 18.06.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților după ce au preluat, au deținut și au transportat, fără drept, un colet provenind din Spania ce conținea cantitatea de aproximativ 900 de grame de cannabis, 670 de grame de hașiș și aproximativ 20 de grame de cocaină.

  În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

  Activităţile au fost efectuate împreună cu ofițerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

  Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

  Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles