More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un zidar a leșinat pe șantierul Cazinoului din Vatra Dornei

  La 18.06.2020, ora 09:48, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că unui bărbat, de 58 ani, din comuna Hălăucești, județul Iași i s-a făcut rău și a căzut, în timp ce se afla la pe șantierul organizat la cazinoul Vatra Dornei.

  Ieșeanul este angajat cu contract individual de muncă ca zidar la SC PROXIMA SRL care execută lucrări de reabilitare a Cazinoului Băi Vatra Dornei.

  În timp ce acesta executa lucrări la nivelul I al imobilului unde pregătea armăturile din fier pentru turnarea unei șape de beton pe pardoseală, la un moment dat i s-a făcut rău și a leșinat. Colegii de serviciu i-au acordat primul ajutor, iar șeful de echipă a solicitat intervenția ambulanței care l-a transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „hipertensiune arterială, puseu acut”.

  În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „nerespectarea  măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

  A fost informat ITM Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles