FOTO Digi24
FOTO Digi24
Ritmic Suceava

Astăzi, 19.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4618 de persoane
  • în carantină instituționalizată 4 persoane
  • 25250 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3227 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 20 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 23 persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 520 pacienți, și anume 174 pacienți Covid-19 și 346 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 16 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 69 de pacienți Covid.

În cursul zilei de 18 iunie 2020, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 4437 de persoane.

De asemenea, a fost verificată o societate comerciala. Au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale in valoare de 7500 lei.

Instituția Prefectului – Județul Suceava face apel la cetățeni să respecte întocmai recomandările specialiștilor privind normele de  igienă și distanțare socială, precum și prevederile tuturor actelor normative în vigoare.

Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Împărtășim întreaga responsabilitate în protecția drepturilor și libertăților noastre democratice.

Solidaritatea și cooperarea vor defini rezultatul nostru în lupta cu epidemia.

Să fim responsabili, stă în puterea noastră, a tuturor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here