More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Suceveanca Ancuța Bodnar a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj din Cehia chiar de ziua de naștere

  Suceveanca Ancuţa Bodnar alături de Simona Radiş, campioanele olimpice en titre, au cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Racice (Cehia), în proba de dublu vâsle feminin.

  Bodnar, care astăzi a împlinit 24 de ani, şi Radiş şi-au completat astfel palmaresul, care cuprindea titlul olimpic şi cel european în această probă.

  Bodnar şi Radiş au condus cursa detaşat, de la un capăt la altul, impunându-se cu timpul de 06 min 47 sec 77/100. Argintul a revenit olandezelor Roos De Jong şi Laila Youssifou (06:51.02), în timp ce bronzul a fost adjudecat de irlandezele Sanita Puspure şi Zoe Hyde (06:52.81).

  Cele două au adus totodată şi a treia medalie de aur a României la Mondialele de la Racice, după cele obţinute de Ionela Cozmiuc, la simplu vâsle feminin, categorie uşoară (vineri), şi de echipajul masculin de dublu rame, alcătuit din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan (sâmbătă).

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles