More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Podul Mirăuți de pe ruta alternativă Suceava – Botoșani va fi reabilitat cu aproape 2,8 milioane de lei

  Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că a fost semnat contractul de realizare a investiției Reabilitare Pod strada Mirăuților, din cadrul variantei trafic ușor din ruta alternativă Suceava – Botoșani, termenul de realizare a investiției fiind de 21 de luni.

  „Am semnat Contractul de lucrări «Reabilitare Pod Strada Mirăuților din Municipiul Suceava». Este podul de pe varianta de trafic ușor, mașini de până la 3,5 tone, din Cadrul Rutei Alternative Suceava-Botoșani. Contractul a fost semnat cu câștigătoarea licitației asocierea SC «Conhidro» SRL Rădăuți lider asociere și SC «Valuro Proiect» SRL pentru proiectare. Valoarea lucrărilor este 2.733.844,17 lei la inclusiv TVA. Durata de realizare a investiției este de 21 luni. Doamne ajută!”, a declarat primarul Ion Lungu.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles