More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un câine abandonat de un botoșănean în municipiul Suceava a atacat un copil în apropierea zonei de agrement Tătărași: „Facem eforturi să strângem câinii de pe străzi, iar de la începutul anului până acum am adunat aproape cât am adunat în tot anul 2022”

  Un copil din municipiul Suceava a fost atacat de un câine fără stăpân, fiind mușcat de mâini și de față. Micuțul a fost atacat pe strada Parcului, în apropierea zonei de agrement Tătărași, având nevoie de îngrijiri medicale.

  Animalul a fost capturat și dus la adăpostul din Lunca Sucevei.

  Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a explicat că patrupedul fără stăpân are defapt un proprietar, un bărbat din județul Botoșani.

  „Prin citirea CIP-ului a rezultat că proprietarul acelui câine este din comuna Icuşeni, judeţul Botoşani. Am făcut adresă oficială la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani, unde am trecut şi datele de identificare ale proprietarului, să se ia măsurile necesare. Facem eforturi să strângem câinii de pe străzi, iar de la începutul anului până acum am adunat aproape cât am adunat în tot anul 2022, dar, din păcate, realitatea este că în continuare se aduc câini din alte părţi în municipiul Suceava”, a declarat Ion Lungu.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles