More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Patru pompieri suceveni s-au deplasat în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor de pădure din Republica Elenă

  În cursul zilei de astăzi au plecat spre Grecia încă 90 de pompieri din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență pentru a ajuta la stingerea incendiilor de pădure din Republica Elenă. Deplasarea pompierilor salvatori se realizează pe cale aeriană, cu aeronave din cadrul Ministerul Apărării Naționale, iar durata misiunii este de 15 zile.

  Cei 90 de pompieri îi vor înlocui pe colegii aflați în Grecia, colegi care se vor întoarce astăzi în țară, pe cale aeriană, cu aceleași aeronave ale Ministerului Apărării Naționale.

  Din cadrul echipajului plecat în Grecia fac parte și patru pompieri militari servanți suceveni: plt.adj. Bogdan Popovici, plt. Alexandru Sava, sg.maj. Mircea Solcan și sg.maj. Teodor Bărbînță.

  „Le urăm misiuni ușoare colegilor noștri și să se întoarcă sănătoși acasă!”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles