More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO O autospecială de la IPJ Suceava a fost implicată într-un accident mortal

  O femeie a murit, iar o altă persoană a fost transportată în stare gravă la spital, după un accident care a avut loc luni pe „Drumul morții” E85, în Vrancea. Victimele se aflau într-o mașină care a intrat într-o autospecială a Poliției.

  O autospecială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava a fost implicată, luni, într-un accident rutier pe DN2 E85, pe raza judeţului Vrancea, fiind lovită de o maşină care a pătruns de pe un drum secundar. O femeie a murit, iar o altă victimă a fost transportată la spital.

  „Din nefericire, una dintre victime, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturism a decedat la Spitalul Municipal Adjud”, a transmis IPJ Vrancea.

  Potrivit IPJ Vrancea, o autospecială din cadrul IPJ Suceava care se deplasa pe Drumul Naţional 2 E 85, din direcţia Bucureşti către Suceava, la intersecţia cu DN 11 A a fost acroşată de un alt autovehicul care ar fi pătruns de pe un drum secundar.

  Sursa: www.ziartoparges.com

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles