More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Gheorghe Șoldan, după Consiliul Politic Național al PSD: „Vom începe să lucrăm pentru a asigura o administrație performantă în județul nostru”

  Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, noul președinte al Consiliului Județean Suceava, a participat la Consiliul Politic Național al PSD, desfășurat la Sâmbăta de Sus, în județul Brașov.

  „Astăzi am participat la Consiliul Politic Național al PSD, desfășurat la Sâmbăta de Sus, județul Brașov. Am purtat un tricou personalizat cu mesajul „Make Suceava Great Again”, inspirat de sloganul de succes din SUA, pentru a transmite colegilor mei dorința de a „face Suceava măreață”. Am fost încântat că președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a purtat tricoul pe care i l-am oferit, cu același mesaj. De asemenea, m-a bucurat că Suceava a fost în centrul atenției, inclusiv la conferința de presă de după ședință. Am discutat despre marile proiecte pentru dezvoltarea județului Suceava cu premierul Marcel Ciolacu și alți colegi social-democrați din Guvernul României. După preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Suceava, vom începe să lucrăm pentru a asigura o administrație performantă în județul nostru. Make Suceava Great Again! „Și așa se va întâmpla!” – a confirmat premierul Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook”, a transmis Gheorghe Șoldan.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles