Ritmic Suceava

Comuna Șcheia, cea mai bogată unitate administrativ teritorială din mediul rural al județului Suceava, este o localitate în care hoții își fac de cap de ani buni.

Profitând de o lipsă de reacție a autorităților locale, hoții continuă să comită zilnic furturi, victime căzându-le atât cetățenii cât și societății comerciale din comună.

Anul trecut, Primăria comunei Șcheia a plătit aproximativ 20.000 de euro pentru 20 de camere video de supraveghere. Acestea au fost montate în vară, însă au funcționat doar pentru o perioadă scurtă de timp.

De mai bine de trei săptămâni, aceste camere de supraveghere nu mai funcționează și sunt doar pe post de mobilier urban. Grav este faptul că hoții par să știe de această problemă și continuă să comită furturi fără a se feri de zonele în care camerele de supraveghere ar trebui să surprindă imagini.

Autoritățile locale au cunoștință de faptul că nu funcționează camerele de supraveghere, dar nu fac nimic pentru a remedia problema, fiind practic complice la infracțiunile comise pe raza comunei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here