More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Bărbat înecat în râul Moldova

  Un bărbat (aprox. 40 ani) s-a înecat în această dimineaţă (în jurul orei 8:30) în apele Râului Moldova, pe raza localităţii Capu Codrului. Acesta, după declaraţiile martorilor care au anunţat evenimentul la 112, se afla la pescuit şi a vrut să treacă spre celălalt mal, însă a dispărut sub apa adâncă.

  La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentele Fălticeni şi Suceava, cu două bărci pneumatice şi echipa de scafandri. Echipajele de căutare/salvare au fost completate cu resursele medicale – o ambulanţă SMURD şi una de la SAJ. După mai multe ore de căutare, trupul bărbatului a fost recuperat (în jurul orei 12:30) de către unul dintre echipajele cu barcă pneumatică şi a fost adus la mal.

  Din nefericire, timpul îndelungat în care a stat sub apă i-a fost fatal bărbatului, iar după efectuarea protocolului medical, a fost declarat decesul.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles