More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Atacatorii activistului de mediu Tiberiu Boșutar au fost reținuți pentru 24 de ore

  În cursul zilei de ieri poliţiştii au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi din comuna Moldoviţa, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

  La 15.07.2020, în jurul orei 20.50, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că doi localnici cu vârsta cuprinsă între 29 şi 38 de ani  au spart cu o scândură din gard geamul stânga spate și luneta unui autoturism.

  Poliţiştii deplasaţi la faţa locului la intersecția DJ 176 cu Drumul Lunguleț de pe raza comunei Moldoviţa au identificat atât autoturismul care prezenta geamul stânga spate și luneta spartă cât şi persoana vătămată.

  Acesta, un localnic de 45 de ani a declarat că, în timp ce se afla în autoturism, împreună cu fiica sa, a fost lovit cu o scândură ruptă din gard de către bărbatul de 38 de ani, luneta din spate fiind spartă, apoi bărbatul de 29 de ani a lovit cu un lemn în partea stângă a autoturismului spărgând geamul stânga spate, ulterior.

  Totodată victima a declarat faptul că, a fost ameninţată de către cei doi.

  MAFIA PĂDURILOR NU SE DEZMINTE! ATAC FURIBUND ÎN PLINĂ ZI! ÎN CE ȚARĂ TRĂIM?

  Publicată de Legea Codrului pe Miercuri, 15 iulie 2020

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” și „amenințare”, iar în urma probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea celor doi bărbaţi pentru 24 de ore, aceştia fiind încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

  În cursul zilei de azi cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente pentru a fi luate măsurile legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles