FOTO Cristian Plosceac

Foresta Suceava a ratat șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului Seriei I a Ligii a III – a de fotbal, după ce a fost egalată în ultimul minutul al partidei jucate pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți.

Sucevenii au început meciul în forță, iar în minutul 7 puteau deschide scorul, însă execuția spectaculoasă a lui Mateciuc a fost respinsă de pe linia porții de către un fundaș rădăuțean.

Tabela a fost deschisă în minutul 10 de către Robert Martin. Atacantul Forestei a fost găsit singur în careu de către Zouaoui și l-a executat pe Puianu cu o lovitură puternică de cap.

În minutul 37, același Robert Martin a fost aproape de a marca, însă lovitura de cap venită în urma unui corner executat de Cerlincă s-a oprit în stâlpul din stânga porții Bucovinei Rădăuți.

La pauză, Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava 0 – 1.

Misiunea sucevenilor părea să devină mult mai facilă după ce în minutul 62 Stejărel Vișinar, fundașul Bucovinei, a încasat cel de-al doilea galben și implicit cartonașul roșu.

Surprinzător, eliminarea din tabăra gazdelor i-a animat pe fotbaliștii rădăuțeni, care au început să preseze și au mutat jocul la poarta lui Gal.

În minutul 92, Coroamă este angajat de Vitu, însă de la marginea careului mic, mijlocașul Bucovinei Rădăuți nu a reușit să aducă egalarea pe tabela de marcaj.

La faza imediat următoare, o minge lungă a fost aruncată la 16 metri de poarta Forestei Suceava, Iulian Ionesi a oprit mingea cu pieptul, iar Florescu a marcat cu un șut de pe loc.

Scor final, Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava 1 – 1.

În urma acestui scor, rădăuțenii se mențin pe primul loc al clasamentului, în timp ce Foresta Suceava rămâne pe locul trei, la egalitate de puncte cu Știința Miroslava.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Antonesei – Vișinar – Florescu – Coajă – Bejenar – Vitu – Plămadă – E.Ciobanu – Stoian – R.Ciobanu .

Foresta Suceava: Gal – Fărcășan – Mateciuc – Celeadnic – Drugă – Terzic – Sumanariu – Zouaoui – Filip – Martin – Cerlincă.

Cea de-a treia reprezentantă a județului Suceava, Șomuz Fălticeni a trecut de „lanterna roșie” a campionatului cu scorul de 2 – 1.

Partida a început practic de la 1 – 0, după ce Tchassem a marcat încă din minutul 1 cu o torpilă de la 14 metri.

Avantajul gazdelor s-a mărit în minutul 13 când Marco Enciu a profitat de o bâlbâială în apărarea oaspeților și a marcat simplu din patru metri.

FOTO Codrin Anton

Tabela a fost închisă de Ungureanu, care a fost lăsat nemarcat de fundașii fălticeneni, marcând din șase metri după o centrare venită de pe partea dreaptă.

Scor final, Șomuz Fălticeni – CSM Pașcani 2 – 1.

Șomuz Fălticeni: Chindiș – Chisăliță – Forizs – Toukam – Njindja – Polifron – Joao Claudio – Dohotaru – Sahlean – Tchassem – Enciu.

CSM Pașcani: Beaujron – Dumitru – Ferariu – Apostol – Huțanu – Albu – Aeroaie – Sandru – Mercaș – Ungureanu – Ignea.

Rezultate etapa a XII – a, seria I, Liga a III – a:

Ceahlăul Piatra Neamț – Știința Miroslava 1 – 0

Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava 1 – 1

Șomuz Fălticeni – CSM Pașcani 2 – 1

Hușana Huși – Sporting Juniorul Vaslui 0 – 1

Dante Botoșani – Bradu Borca 2 – 0

Clasament:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here