Ritmic Suceava

Casa Județeană de Pensii Suceava a primit prima serie de bilete de tratament, județului nostru fiindu-i alocate 68 de bilete, în opt stațiuni turistice din țară. Pensionarii care au depus cerere în acest sens la sediul instituție și vor dori să plece în vacanță cu bani puțini, trebuie să aibă, la prezentarea în stațiune, cardul de sănătate și să cunoască codul pin. În caz contrar, nu vor putea beneficia de tratament balnear.

„S-a alocat prima serie de 68 bilete de tratament balnear în stațiunile Amara, 1 Mai, Buziaș, Geoagiu, Nicolina, Pucioasa, Covasna, Olănești. Plecarea are loc în perioada 23 – 26 martie 2021. Documentele necesare în vederea eliberarii biletelor sunt actul de identitate, cuponul de pensie din ultima lună și bilet de trimitere de la medicul de familie”, a declarat Constantin Boliacu, director executiv în cadrul Casei Județene de Pensii.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii cu biletul de trimitere formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii martie 2021. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepționale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Până la sfârșitul anului, pensionarii suceveni vor mai beneficia de încă aproximativ zece serii în care se vor acorda bilete de tratament balnear, cererile pentru obținerea unui astfel de bilet putând fi depuse pe toată perioada acestui an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here