Ritmic Suceava

FCSB a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalei Cupei României (3-0 în tur). Golul a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2, cel mai rapid din „era FCSB”.

FCSB a umilit-o pe silențios pe Dinamo în semifinalele Cupei României, scor general 4-0, „câinii” stând pe teren doar să nu ia multe.

80 de secunde. Atât a rezistat Dinamo până să culeagă mingea din plasa porții lui Straton. FCSB a aliniat un prim 10 de titulari plus un debutant între buturi, Răzvan Udrea, elevii lui Gigi Becali intrând cu gândul să dea cu terenul în cap rivalului. Să fie bine, să nu fie rău, ca să ajungă în finala „competiției loserilor”, cum era denumită cândva de cei ce nu se mai apropie de titlul de campion în ultimul cincinal.

Jocul „câinilor” e un chin perpetuu. Imaginea clubului ce trăiește cu frica retrogradării. Când e zi de meci, probabil că pe dinamoviștii îi iau durerea de cap. Fotbalul a devenit un baubau când nu ai patron, bani, viitor, trăiești din mila suporterilor pe care-i iei peste picior așteptând niște arginți de la niște spanioli ce te iau la mișto! De fapt, cam așa e și evoluția formației cu un buget salarial de Top 5 în Liga 1, la mișto.

Declarațiile de după meci fac deliciul jurnaliștilor și-i înnebunește, de nervi, pe fanii care încă mai au iluzii că pot salva o echipă virusată. În fotbalul postpandemie, fără galeria care să-i împingă de la spate, dinamoviștii și-au pierdut și fărâma de orgoliu din Derby-urile de România. Cu atacanți care au înscris ultima dată prin toamna lui 2019, “câinii” joacă la trecerea timpului. Ionuț Șerban l-a remarcat pe junele Udrea la o lovitură liberă, iar Rici Grigore a avut două oportunități de gol, în rest miza a fost să-i țină pe adversarii, ușor plictisiți în partea secundă, cât mai departe de propriul careu mare.

FCSB își va afla astăzi adversara din finala Cupei României, cel mai important obiectiv rămas în acest final de sezon. Sepsi e mare favorită în fața Iașiului, după victoria cu 5-1 din tur.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here