More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Sucevenii și-au făcut un obicei din a se îmbăta și a-și bate nevestele

  La 07.07.2020, ora 20.03, Secția de Poliție Rurală 2 Ipotești a fost sesizată prin 112 de către o femeie, de 32 ani, din comuna Verești, despre faptul că soțul ei, de 32 de ani, din aceeași localitate, a agresat-o fizic.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că la 07.07.2020, în jurul orei 20.00, între reclamantă și soțul ei a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri legate de treburile gospodărești, ocazie cu care bărbatul a lovit-o cu palma peste față pe soția sa.

  Femeia nu a dorit deplasarea unei ambulanțe la fața locului, declarând că momentan nu dorește asistență medicală. În cauză s-a completat formularul de evaluare a riscului neexistând risc iminent care să ducă la emiterea unui ordin de protecție. Starea conflictuală dintre cei doi soți nu este cunoscută organelor de poliție, aceasta fiind generată spontan de consumul de alcool.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

  La 07.07.2020, ora 20.12, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 de către o femeie, de 47 ani, din comuna Baia, cu privire la faptul că a fost bătută de soț.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că la 07.07.2020, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la locuință, reclamanta a fost agresată fizic de către soțul acesteia, 47 ani, din aceeași localitate, cu pumnul în zona feței și a corpului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În urma loviturilor primite, femeia nu a suferit leziuni și nu necesită îngrijiri medicale.

  A fost completat formularul de risc în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu însă nu a rezultat risc iminent, persoana vătămată nefiind de acord cu emiterea ordinului de protecție provizoriu.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

  La 07.07.2020, ora 21.01, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că este scandal la o locuință de pe raza comunei Voitinel.

  Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificată în curtea locuinței de pe raza comunei Voitinel, o femeie, de 41 ani, din com. Horodnic de Sus, care a declarat verbal faptul că fostul ei soț, de 42 ani, din comuna Voitinel, provoacă scandal la domiciliu și că deseori o amenință cu acte de violențe.

  Reclamanta a declarat faptul că se află într-o stare de temere și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat pe o perioadă de 5 zile. Totodată, persoana vătămată a declarat că în continuare va locui pe raza comunei Horodnic de Sus.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,amenințarea”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles