More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Două transporturi ilegale de lemne oprite de polițiști la Putna și Sucevița

  La data de 20 septembrie 2023, ora 12.45, polițiștii Postului de poliție Putna au oprit pentru control pe raza localității, pe Drumul comunal ”Sihăstria” o autoutilitară care transporta material lemnos, respectiv buștean gater molid.

  Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat din comuna Putna, județul Suceava.

  Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit că acesta transporta cantitatea de 3,39 metri cubi buștean gater molid.

  Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 1.728 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

  La data de 20 septembrie 2023, în jurul orei 15.00, lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Sucevița, au identificat pe raza comunei Sucevița, sat Voievodeasa, o autoutilitară care transporta material lemnos.

  Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat din comuna Sucevița, județul Suceava.

  Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit că acesta transporta cantitatea de 4,00 metri cubi lemn de lucru rășinoase – molid.

  Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 2.040 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles