More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputații PSD care au făcut scandal la shaormerie pentru că nu au vrut să poarte măști și-au pierdut sprijinul politic: „După ce vor termina acest mandat, presupuns că vor mult timp liber” (POLITICĂ)

  Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că a sunat la fast-food-ul unde deputaţii Adrian Solomon şi Ioan Stativă au făcut scandal şi şi-a cerut scuze. În plus, liderul PSD dă de înţeles că cei doi nu vor mai candida pentru un alt mandat.

  „Este nescuzabil. Am avut o discuţie cu colegii mei. Dacă mă întrebaţi de o sancţiune în ceea ce îi priveşte pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizaţiilor din care fac parte. Am o opinie personală, azi i-am şi sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) şi mi-am cerut scuze în numele meu şi al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simţ. Nu e foarte ruşinos, ca o persoană publică, atunci când greşeşte, să iasă şi să îşi ceară scuze pentru acel moment”, a spus Ciolacu, miercuri seara, la Digi 24.

  Acesta a fost întrebat dacă şi cei doi parlamentari şi-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de înţeles că la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputaţi, Adrian Solomon şi Ioan Stativă, nu vor mai candida

  „Nu, nu şi-au cerut scuze. Nu şi-a cerut nici domnul Orban. Presupun că după ce vor termina acest mandat (Solomon şi Stativă – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

  Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că deputaţii Adrian Solomon şi Ioan Stativă au fost amendaţi după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi: Aceştia au primit amendă în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din Bucureşti şi cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles