Ritmic Suceava

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că a sunat la fast-food-ul unde deputaţii Adrian Solomon şi Ioan Stativă au făcut scandal şi şi-a cerut scuze. În plus, liderul PSD dă de înţeles că cei doi nu vor mai candida pentru un alt mandat.

„Este nescuzabil. Am avut o discuţie cu colegii mei. Dacă mă întrebaţi de o sancţiune în ceea ce îi priveşte pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizaţiilor din care fac parte. Am o opinie personală, azi i-am şi sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) şi mi-am cerut scuze în numele meu şi al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simţ. Nu e foarte ruşinos, ca o persoană publică, atunci când greşeşte, să iasă şi să îşi ceară scuze pentru acel moment”, a spus Ciolacu, miercuri seara, la Digi 24.

Acesta a fost întrebat dacă şi cei doi parlamentari şi-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de înţeles că la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputaţi, Adrian Solomon şi Ioan Stativă, nu vor mai candida

„Nu, nu şi-au cerut scuze. Nu şi-a cerut nici domnul Orban. Presupun că după ce vor termina acest mandat (Solomon şi Stativă – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că deputaţii Adrian Solomon şi Ioan Stativă au fost amendaţi după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi: Aceştia au primit amendă în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din Bucureşti şi cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Sursa: Mediafax

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here