More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Patru morți în urma unui grav accident rutier produs din cauza unei depășiri neregulamentare (NAȚIONAL)

  Un accident cu 4 morți și 4 răniți a avut loc miercuri noaptea, pe un drum din Sălaj, un impact teribil între două mașini producând un adevărat carnagiu.

  Patru persoane au murit și alte patru au fost rănite grav într-un accident rutier care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe Drumul Național DN 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, în județul Sălaj.

  Potrivit IPJ Sălaj, șoferul unei mașini a efectuat o depășire neregulamentară a unui alt autoturism, peste marcajul longitudinal simplu continuu, și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zăuan – Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

  În urma accidentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea.

  Alte patru persoane au fost rănite grav, câte două din fiecare mașină.

  Reprezentanții ISU Sălaj au declarat la rândul lor că la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și 11 ambulanțe, din care 6 de la SMURD și 5 ale SAJ Sălaj.

  Sursa: Observator

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles