More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Criminalul care și-a ucis băiatul de 8 ani: „Copilul a vrut să fie omorât de mine” (NAȚIONAL)

  Takacs Gyorgy (46 de ani), taximetristul suspectat că şi-ar fi omorât fiul de 8 ani, a spus poliţiştilor că acesta din urmă i-a fi cerut să săvârşească fapta sângeroasă. Psihologul criminalist Gabriela Groza spune că scenariul este posibil, dar asta nu îl exonerează de răspundere.

  În momentul în care a fost prins, marţi seara, Takacs Gyorgy (46 de ani), de profesie taximetrist, a fost dus la Urgenţe pentru a fi stabilizat, după ce ş-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele. Nu au fost audiat în mod oficial de către autorităţi, dar poliţiştii au încercat să vorbească cu el. „Era de pe altă lume” – aşa descriu pentru „Adevărul” starea lui psihică surse din rândul anchetatorilor.

  „Copilul a vrut să fie omorât de mine”, a fost una dintre declaraţiile care i-au şocat pe poliţişti. Anchetatorii au aflat că Takacs Gyorgy se înţelegea foarte bine cu fiul lui. El a trecut recent printr-un divorţ de soţia lui şi se afla în faza în care trebuia făcut partajul. Copilul se afla la el în această perioadă, fiind în custodie comună. Surse din rândul anchetatorilor au arătat că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie, care şi-a găsit deja un concubin, în condiţiile în care e Takacs Gyorgy ar fi iubit-o încă.

  Surse din Poliţie au declarat pentru Adevărul că omul nu are antecedente penale şi nu au fost plângeri cu privire la potenţiale acte de violenţă.

  În momentul în care a fost prins, bărbatul a scos cuţitul şi şi-a tăiat venele şi s-a înjunghiat la nivelul pieptului. A fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi a fost stabilitzat. 

  „Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent internat pe chirurgie toracică, în secţia de terapie intensivă. În cursul nopţii a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală şi chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic şi respirator, urmând să fie ţinut sub observaţie. Se va asigura asistenţă medical chirurgicală, în funcţie de evoluţia sa”, a precizat Flavia Topan, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles