More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Coronavirusul a ajuns și la liderul Ligii1 (SPORT)

  CS Universitatea Craiova, liderul din Liga 1, a emis un comunicat prin care anunță că un membru din staff are coronavirus. Oltenii au precizat că toți jucătorii au avut rezultate negative la teste.

  După CFR Cluj, echipă care are 10 cazuri de COVID-19, CSU Craiova devine al doilea club din play-off care are probleme. Oltenii au efectuat mai multe teste azi și au emis un comunicat prin care anunță că un membru din staff a fost depistat pozitiv. În plus, un alt membru din staff a avut un test neconcludent.

  Surse din cadrul forurilor fotbalistice au confirmat ca team managerul Lucian Pretorian, 37 de ani, a ieșit pozitiv, iar testul antrenorului Cristiano Bergodi, 55 de ani, este neconcludent, informație prezentată prima oară de Fanatik.

  Oltenii anunță că niciun jucător nu este bolnav și că toate testele acestora sunt negative. O anchetă epidemiologică a celor de la DSP Dolj va fi demarată marți dimineață, iar craiovenii vor fi înștiințați de pașii pe care trebuie să-i efectueze.

  „Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi.În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați” – Comunicat Craiova

  Următorul meci al Craiovei este programat sâmbătă, pe 25 iulie, cu Astra, de la ora 21:00.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles