More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Marea Britanie vrea să-i amendeze pe părinții care nu își duc copiii la școală (INTERNAȚIONAL)

  Pandemia nu ar trebui să ne ia dreptul la educaţie. Este mesajul transmis de Marea Britanie. În timp ce noi stăm cu lacătul pus pe şcoli, în Marea Britanie se iau în calcul amenzile în cazul părinţilor care nu îşi duc copiii la şcoală. Şcoala online s-a dovedit a fi ineficientă, aşa că locul copiilor este în bănci. Alexander este un roman stabilit în Anglia, iar unul dintre motivele pentru care a plecat este educaţia copiilor. Are o fiică de 8 ani, care a preferat să meargă la şcoală, chiar dacă pandemia ne ameninţă din toate părţile. Iar el este de accord cu măsurile luate de ţara care i-a adoptat familia.

  „Mi se pare absolut corect, pentru că copiii trebuie să se ducă la şcoală. Şcolile aici, în Anglia, nu s-au închis niciodată. Ele au fost tot timpul deschise. Pentru key-workers, aşa zişii muncitori cheie, pentru cazurile sociale, absolut toate cazurile sociale şi pentru copiii cu nevoi speciale. Fata mea s-a dus pe toată perioada pandemiei la şcoală în fiecare zi, pentru că eu am întrebat-o pe ea dacă vrea să stea acasă sau nu vrea să stea acasă şi ea a preferat să se ducă”, a declarat Alexander Kent, român stabilit în Anglia.

  „Am precizat că este obligatoriu. Părinţii trebuie să-şi trimită copiii înapoi la şcoală. Dacă în cele din urmă continuă să ignore faptul că copiii lor trebuie să fie în şcoli, dacă vor continua să nu colaboreze cu şcolile pentru a-şi ţine copiii acasă, atunci, ca o măsură extremă, ei ar putea fi pasibili de o amendă”, a declarat Gavin Williamson, ministrul Educaţiei din Marea Britanie.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles