Ritmic Suceava

Amanetul este un act prin care cineva gajeaza ceva care are o valoare. Aceasta actiune este folosita de multi oameni. 

Care sunt avantajele amanetului?

A imprumuta la o casa de amanet este ca si cum ati lua un credit pe care o persoana il primeste dupa ce a plasat ceva de valoare. Avantajul acestui act este ca persoana care face imprumutul ramane intotdeauna proprietarul obiectului. Astfel persoana care nu poate rambursa imprumutul intr-o anumita perioada poate avea o extensie de timp pentru a-l recupera. In timp, persoana trebuie sa plateasca dobanda pentru aceste 6 luni pentru a reinnoi imprumutul. Amanetul este cel care imprumuta bani unui client. In acest caz, obiectul de amanet este un obiect care are anumita valoare, precum un ceas, o bijuterie etc. Amanetul nu ajunge pana la suma de 100% din valoarea unui obiect. Ofera intotdeauna un imprumut de 50% pana la 70%. Obtinerea unui imprumut gaj se bazeaza pe depunerea unui obiect de valoare. Cautati mai multe informati si cunoasteti toate avantajele de a lua un imprumut de la o casa de amanet. Acest serviciu este disponibil pentru toata lumea.

Cum sa obtineti un imprumut gaj?

In primul rand, persoana care doreste sa faca un imprumut trebuie sa aiba acel bun de oferit ca și gaj. Amanetul se face doar in existenta lui. Nu puteti amaneta intr-o banca obisnuita. Pentru a obtine mai bine imprumutul este necesara prezentarea diverselor elemente precum domiciliul, actul de identitate.   

Una din cele mai cunoscute practici la un amanet, este amanetarea ceasului de lux. 

Unele marci precum Rolex, Omega si Patek Philippe sunt mai cautate decat altele. Cu cat este mai cunoscuta marca, cel putin de catre colectionari, cu atat v-ati putea astepta sa primiti pentru ea. Majoritatea caselor de amanet nu sunt interesate sa plateasca pentru un brand obscur fabricat in China, pe care nimeni nu-l stie.

Cele mai importante marci de lux includ: 

-Patek Philippe;

-Rolex;

-Vacheron Constantin;

-Omega;

-Audemars Piguet;

-Blancpain;

-Jaeger-LeCoultre;

-Breguet;

-TAG Heuer;

-Piaget;

-Cartier.

Serviciul AGS amanet ceasuri asigura evaluari profesionale ce garanteaza estimari reale ale ceasurilor!

Unele ceasuri de designer, cum ar fi Rolex, sunt mereu la cerere. De exemplu, Rolex produce aproximativ un milion de ceasuri realizate manual in fiecare an. Dar cand vizitati un dealer autorizat, nu fiti surprinsi daca nu au niciun stoc. Si unele modele sunt mai populare decat altele.

Casele de amanet sunt de obicei dispuse sa plateasca mai mult daca un ceas este la mare cautare, deoarece riscul ca acesta sa nu se vanda este neglijabil. Casele de amanet au de obicei ani de experienta in domeniul bijuteriilor si ceasurilor fine. Si multe case de amanet au experti interni care pot evalua si chiar repara rapid ceasurile.

Starea ceasului vostru este un factor urias in cat poti obtine pentru el. Un ceas bine-ingrijit este mai usor de vandut si va primi o prima fata de unul care necesita reparatii.

Daca vrei sa vindeti ceasul la casa de amanet, puteti folosi anumite strategii pentru a creste suma de bani pe care o obtineti din el. Urmatoarele sunt sfaturi pentru a va vinde ceasul la un magazin de amanet.

Curatati bine ceasul

Valoarea ceasului vostru poate fi redusa daca este murdar. Daca ati merge la un magazin pentru a cumpara un ceas, probabil ca nu ati fi dispus sa platiti mult pentru unul care este plin de praf si resturi. Astfel, acelasi lucru este valabil si atunci cand sunteti vanzator.

Cand va prezentati cu un ceas murdar, vanzatorul va presupune ca produsul este de calitate scazuta sau prea vechi. Prin urmare, ar trebui sa-l curatati pentru a-i mentine sau creste valoarea.

Utilizati apa calda cu sapun pentru a curata partile externe ale ceasului. Frecati-l usor cu o periuta de dinti moale si utilizati un prosop de hartie pentru a-l usca sau lasati-l sa se usuce la aer. Nu folositi detergenti abrazivi. Daca ceasul vostru are pete persistente, utilizati alcool pentru frecare cand curatati. De asemenea, puteti indeparta curelele pentru rezultate mai bune.

 Ambalati-l profesional

Daca pastrati intotdeauna pachetele de produse, aveti un avantaj deoarece puteti returna cu usurinta ceasul in cutia originala. Asigurati-va ca stergeti cutia pentru a indeparta praful.

Daca aveti documentele care au venit in cutie, cum ar fi garantia sau eticheta, includeti-le in cutie. Acest lucru va incuraja amanetul sa va ofere o oferta mai buna, deoarece poate confirma ca ceasul este legitim. De asemenea, amanetul il va vinde unui client, oferindu-va calitate și siguranta.

Daca nu aveti cutia, puteti sa cumparati unul decent sau sa creezi unul daca puteti. Asigurati-va ca cutia se potriveste perfect cu ceasul.

Inlocuiti bateriile

Primul lucru pe care il va face expertul de la casa de amanet este sa confirme daca ceasul vostru functioneaza. Astfel, ar trebui sa le inlocuiti bateriile pentru a evita inconvenientele in prezenta amanetului.

Daca ceasul nu functioneaza dupa ce ati inlocuit bateriile, probabil ca are o problema tehnica sau piese deteriorate. Prin urmare, ar trebui sa il duceti la un profesionist pentru reparatie pentru a-i creste valoarea.

Aflati valoarea ceasului dvs.

Trebuie sa cunoasteti valoarea actuala de piata a ceasului vostru. In acest fel, nu il veti vinde in pierdere fara sa stiti. Cele mai multe ceasuri, in special cele de lux, de obicei apreciaza odata cu trecerea anilor datorita raritatii, marcii, modelului, statutului de colectie, cadranelor si proprietatii anterioare de catre o celebritate.

Prin urmare, ar trebui sa faceti o cercetare adecvata despre pretul de piata al ceasului vostru. Puteti face acest lucru cautand prin platformele online, consultand bijutieri locali sau intreband experti in ceasuri de la casele de licitatie. Cu aceste informatii, puteti estima un pret de vanzare rezonabil care va va favoriza chiar si dupa negociere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here