More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident de muncă în curtea celor de la Holzindustrie Schweighofer

  La 29.07.2020, ora 10.25, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că a avut loc un accident de muncă în incinta HS Timber Productions (Holzindustrie Schweighofer).

  Echipa de cercetare a locului faptei constituită la nivelul subunității s-a deplasat la locul indicat, ocazie cu care au fost constatate următoarele: un bărbat, de 60 ani, din municipiul Rădăuți, este angajat al societății SC Holzindustrie Schweighofer Timber Production Rădăuți pe post de stivuitorist.

  La 29.07.2020, în jurul orei 10.20, acesta se afla în timpul serviciului, în incinta societății, unde manevra un utilaj tip stivuitor frontal pentru a transporta și poziționa un container pe o garnitura de tren. La un moment dat brațul utilajului s-a rupt, utilajul răsturnându-se pe o parte, în aceste împrejurări cabina desprinzându-se, bărbatul suferind leziuni la impactul cu solul.

  Victima a fost a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „contuzie la nivelul umărului stâng”.

  După acordarea de îngrijiri medicale susnumitul s-a întors la muncă.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

  Reprezentanții SC Holzindustrie Schweighofer Timber  Production Rădăuți vor sesiza ITM Suceava despre producerea evenimentului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles