More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr și-a spart fața după ce a căzut de pe statuia domnitorului Bogdan Vodă din Rădăuți

  La 29.07.2020, orele 03.26, Poliția Municipiului Rădăuți au fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe o statuie.

  În 28.07.2020, un tânăr, de 19 ani, din comuna Bosanci, s-a deplasat împreună cu trei prieteni în comuna Sucevița, pentru a vizita zona numită „La Palma ”.

  La întoarcere către localitatea de domiciliu, în jurul orei 03.25, cele patru persoane s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde era amplasată statuia ecvestră a domnitorului Bogdan Vodă pentru a face fotografii. La un moment dat, tânărul de 19 ani s-a urcat pe statuia menționată, la o înălțime de aproximativ 4 metri. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut.

  La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat pe pe tânăr și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic „fractură pumn, traumatism facial”.

  În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă ”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles