More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gigi Becali amenință că va băga FCSB în faliment: „Am 11 milioane de euro datorie” (SPORT)

  Gigi Becali a spus că FCSB ar putea avea probleme grave cu banii din cauza unei datorii uriașe pe care clubul roș-albastru o are către el.

  Omul de afaceri dezvăluie că, în urma unor verificări, s-a descoperit că FCSB îi datorează peste 11 milioane de euro. Astfel, Gigi Becali afirmă că roș-albaștrii riscă falimentul dacă Dennis Man, jucător pe care „latifundiarul din Pipera” spera să-l vândă cu 15 milioane de euro la Norwich, în Anglia, nu va fi transferat sau dacă echipa nu reușește să ajungă în grupele Europa League.

  „După că ce nici nu avem bani, suntem vai de capul nostru de săraci și abia ne ajung banii de la televiziune pentru 14 echipe… Suntem vai de capul nostru în 14 echipe! De unde să găsim bani pentru încă două echipe pentru Liga 1? De unde bani? Care alte surse de venit? Eu nu știam… Credeam că am 6 milioane datorie. Am vorbit cu contabila și i-a spus «Zi-mi și mie». Am 11 milioane de euro împrumutați! Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie! Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu… Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând? Eu vorbesc când sunt banii în buzunar… ”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles