More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  19 medii de 10 obținute de elevii suceveni la examenul de Bacalaureat după soluționarea contestațiilor

  Rata de promovare (absolvenți din promoția curentă și din promoțiile anterioare), înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, fără etapa specială, după soluționarea contestațiilor, este de 67.13%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este de 73.88%, iar pentru promoțiile anterioare de 29.35%.

  Astfel, din totalul celor 5960 de candidați prezenți, au promovat 4001 de candidați. Numărul mediilor de 10 (zece) a crescut la 19.

  Au fost depuse 2528 contestații (limba și literatura română 853, proba obligatorie a profilului 933, proba la alegere a profilului și specializării 740, limba și literatura maternă 2).

  La disciplina limba și literatura română, soluționarea contestațiilor a modificat 615 note prin creștere și 210 note prin scădere. La această disciplină 28 note au rămas nemodificate.

  La proba obligatorie a profilului, soluționarea contestațiilor a modificat 586 note prin creștere și 292 note prin scădere. La această probă 55 note au rămas nemodificate.

  La proba la alegere a profilului și specializării, soluționarea contestațiilor a modificat 455 note prin creștere și 235 note prin scădere. La această probă 50 note au rămas nemodificate.

  La disciplina limba și literatura maternă, soluționarea contestațiilor a modificat 2 note prin scădere.

  Nota minimă de promovare, pentru fiecare probă, este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este cel puțin 6. Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți.

  Rezultatele (după contestații) au fost afișate astăzi, 5 iulie, la ora 12:00, atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.  

  La etapa specială a examenului de  Bacalaureat s-au înscris 5 de absolvenți ai clasei a XII-a, care vor susține probele la Centrul de examen Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. Examenul începe luni, 6 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 7 iulie, se desfășoară proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 8 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului și specializării.

  Primele rezultate vor fi afișate vineri, 12 iulie, până la ora 12.00.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles