FOTO Mediafax
Ritmic Suceava

Zeci de mascați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Poliției Capitalei au fost trimiși în izolare! În același timp, au fost trimiși acasă și mai mulți agenți au Secției 21, care se ocupau tocmai cu verificarea persoanelor aflate în izolare.

Surse din Poliție au anunțat, pentru Gândul.ro, că 36 de luptători SAS au ajuns în izolare după ce un coleg a fost confirmat cu noul coronavirus și internat la Spitalul „Matei Balș”. Sursele citate au mai precizat că este vorba despre un întreg detașament de mascați. Spațiul în care aceștia își desfășurau activitatea a fost deja dezinfectat.

În același timp, șase polițiști de proximitate din cadrul Secției 21 au fost, la rândul lor, izolați, după ce un coleg a fost diagnosticat cu noul virus. Este vorba tocmai despre polișiștii care verificau dacă cetățenii aflați în izolare sunt sau nu acasă.

Acestea nu sunt primele cazuri de coronavirus care lovesc Poliția Capitalei. La începutul lunii aprilie Secția 19 era să rămână fără personal după ce 25 de polițiști au fost trimiși în izolare, iar alți trei au fost confirmați cu COVID-19.

Zeci de polițiști bucureșteni au ajuns în izolare

Atunci, pentru a asigura numărul de optim de patrule, conducerea Poliției Capitalei a detașat cadre de la alte secții, pentru a veni în ajutorul colegilor împuținați de efectele pandemiei.

Probleme au fost și la Serviciul Furturi Auto, unde zece polițiști au fost confirmați pozitiv și alți zece au fost izolați.

În același timp, o situație gravă a existat și la Corpul de Control al Poliției Capitalei, unde 23 de ofițeri au fost trimiși acasă după ce, șeful structurii, comisarul șef Leuțu Cotroceanu și secretara lui s-au îmbolnăvit, împreună, de COVID-19.

Sursa: Gândul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here