Ritmic Suceava

Polițiștii Secției 14 Poliție Rurala Vama – Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc au dispus reținerea unui bărbat care transporta fără documente de proveniență 353 litri alcool și 1200 bucăți țigarete de contrabandă.  

La data de 21.06.2020, în jurul orei 06.10, un echipaj de poliţie din cadrul Secției 14 Poliție Rurala Vama  aflat în serviciul de patrulare pe raza comunei Vama, sat Strâmtura, a identificat în trafic autoutilitara condusă de un bărbat de 32 ani, din municipiul Fălticeni.

Cu ocazia controlului conținutului autovehiculului, s-a constatat faptul că în autoutilitară se aflau mai multe cutii de carton, în care se aflau recipiente cu substanță incoloră, care emană miros de alcool și despre care șoferul a relatat că le transportă la Piața Agroalimentară din comuna Moldovița, în vederea comercializării.

Agenții de poliție au preluat vehiculul și s-au deplasat la Poliția municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde au procedat la inventarierea cantității de alcool care se afla în autoutilitară, constatând că în habitaclu se afla cantitatea totală de 356 litri alcool, respectiv 188 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, incoloră, în recipiente a câte un litru fiecare, care nu prezentau timbru fiscal, 42 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, de culoare gălbuie, depozitată în 7 recipiente a câte 6 litri fiecare, care nu prezentau timbru fiscal, 66 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, incoloră, depozitată în 11 recipiente a câte 6 litri fiecare, care nu prezentau timbru fiscal, și 60 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, de culoare închisă, depozitată în 8 recipiente a câte 6 litri fiecare, care nu prezentau timbru fiscal.

De asemenea, a fost rabatată bancheta din față, loc în care au fost identificate 1200 bucăți țigarete de proveniență extracomunitară, care nu prezintă timbru fiscal.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Totodată, s-a  dispus indisponibilizarea autoutilitarei.

S-a dispus măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale urmând a fi dispuse măsuri prin unitatea de parchet competentă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here