More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Violențe la protestele din Piața Victoriei organizate față de restricțiile din proiectul Guvernului (NAȚIONAL)

  Două persoane care se aflau, marți seara, la protestul din Piața Victoriei, au fost duse la audieri și sancționate, după ce au refuzat să se legitimeze, a anunțat Jandarmeria București.

  „Două persoane dintre participanți au refuzat să se legitimeze la solicitarea jandarmilor și, conform prevederilor legale, au fost conduși la secția de poliție pentru identificare și sancționare. Facem precizarea că, în această perioadă, din rațiuni de sănătate publică și conform legii, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise”, transmite Jandarmeria București.

  Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale și să nu participe la astfel de evenimente.

  Câteva zeci de persoane au protestat marți seara, pentru a treia zi consecutiv, în Piața Victoriei din Capitală față de măsurile de restricție din proiectul Guvernului, aflat la vot în Senat, în ceea ce privește prevenirea răspândirii coronavirusului, relatează Mediafax.

  Aceste persoane nu purtau măști de protecție și nu respectau distanțarea socială.

  Protestatarii scandează „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”.

  Ei au steaguri tricolore și bannere cu mesaje precum „Fără carantinare”, „Jos dictatura PNL”, „Nu ne temem de bau-bau. COVID sau gripă?”.

  Sursa: Digi24

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles