More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO „Vestitorii Ajunului” au lansat o nouă colindă de excepție într-un peisaj de poveste

  Grupul vocal – instrumental „Vestitorii Ajunului” s-a reunit și a înregistrat o nouă colindă, creație proprie, pentru a vesti Nașterea Domnului, după ce anul trecut a impresionat pe toată lumea cu talentul, dăruirea și bucuria de a cânta.

  Chiar dacă încă sunt pe băncile școlii, La Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, cei nouă tineri talentați sunt adevărați păstrători de tradiții populare, transmițând prin ceea ce fac, dragoste de port popular și de valorile neamului, iar acum în prag de Sărbători au pregătit un cadou muzical care cu siguranță va rămâne peste timp.

  Așa cum au povestit și anul trecut, când au lansat prima lor colindă, acești copii de aur ai folclorului sucevean, vor să plece la colindat și să vestească cea mai iubită sărbătoare a românilor. Este deja tradiție ca ei să scrie versurile și să stabilească linia melodică.

  Pentru ca totul să iasă perfect, Cătălin Marcian, George Dumitru, Adriana Hasna, Cosmin Croitor, Luca Lorar, Mario Pentilescu, Irina Tucaliuc, Cristina Dorofteiesei și Lavinia Jitaru au ales un cadru de vis, în comuna Panaci, la „Casa Răzeșului” unde au filmat videoclipul acestei minunate colinde.

  „În prag de Sărbători am decis să venim cu un cadou de suflet pentru toți iubitorii de frumos. Noi am scris versurile, noi am stabilit orchestrația și ne dorim ca colindul să ajungă în cât mai multe case. Am muncit mult dar suntem convinși că s-a meritat”, a povestit Cătălin Marcian, interpret la trompetă.

  În spatele acestui rezultat, stau ani întregi de muncă, de dăruire, dar acești copii demonstrează că atunci când talentul se întâlnește cu perseverența și ambiția, succesul este garantat.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles