Ritmic Suceava

Marți, 5 decembrie 2022, la Școala din Humoreni din comuna Comănești a avut loc inaugurarea unui teren modern de sport multifuncțional. Cu această ocazie, Grigoraș Păstrăv, primarul comunei Comănești, a mulțumit celor care s-au implicat în realizarea acestui proiect.

„Terenul de sport este o investiție nouă, aici era un tăpșan unde se juca fotbal. Schimbările se produc în comuna noastră de la o zi la alta, un exemplu fiind acest teren. Îi mulțumesc președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că și-a făcut timp pentru a fi alături de noi. Mulțumesc cadrelor didactice din Humoreni pentru efortul pe care îl depun pentru școlarizarea copiilor și vreau să vă spun că de aici au plecat patru elevi care acum sunt studenți la medicină”, a declarat primarul Grigoraș Păstrăv.

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a precizat că în ultimii ani Comănești s-a schimbat la față, în această localitate fiind realizate foarte multe investiții.

„Am mai fost și la inaugurarea modernizării Școlii Humoreni și mă bucur să văd oameni cunoscuți. Acum, la televizor se vorbește numai de lucruri negative, însă, știți dumneavoastră, trebuie să promovăm și lucrurile bune. Gândindu-mă la Comănești, se vede cum s-a schimbat fața acestei localități în ultimii ani. S-au făcut multe investiții în această comună”, a menționat Gheorghe Flutur.

La finalul evenimentului, edilul Grigoraș Păstrăv le-a oferit titlul de cetățean de onoare al comunei Comănești sportivului Andrei Cîmpan și sculptorului Toader Ignătescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here