More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Un campion mondial s-a retras din fotbal la vârsta de 29 de ani (SPORT)

  Neamțul Andre Schurrle, fost campion mondial și atacant la echipe precum Chelsea sau Borussia Dortmund, s-a retras din fotbal la doar 29 de ani!

  Andre Schurrle a ales să își încheie prematur contractul cu Borussia Dortmund. Germanul era împrumutat la Spartak Moscova, dar a spus stop deoarece nu mai vedea motivația necesară.

  „Decizia a venit după multă gândire”, a explicat Andre Schurrle într-un interviu pentru Der Spiegel. „Nu mai am nevoie de aplauze, în condițiile în care umbrele devin mai adânci, iar reușitele din ce în ce mai puține”.

  Andre Schurrle a câștigat Premier League cu Chelsea, în sezonul 2014 – 2015, fiind unul dintre artizanii titlului câștigat de Jose Mourinho într-un al doilea mandat pe banca „albaștrilor”.

  A plecat apoi la Borussia Dortmund, de unde a fost împrumutat de două ori, la Fulham și Spartak Moscova. Schurrle are în palmares și două Cupe ale Germaniei, cu Dortmund (2016 – 2017) și Wolfsburg (2014 – 2015), precum și o Supercupă cu ultima;

  Ca internațional german, a luat Campionatul Mondial din Brazilia, în 2014. A fost autorul la două goluri în victoria uluitoare a Germaniei cu Brazilia, 7-1, în semifinalele competiției.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles