More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit cu mașina peste 50 de metri pe Transfăgărășan (NAȚIONAL)

  Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineaţă pe DN7C, Transfăgărăşan, aproape de cabana Capra. Un autoturism a ieşit în decor şi s-a răsturnat de mai multe ori.

  O persoană a murit după ce maşina în care se afla împreună cu alte două persoane s-a prăbuşit în abrupt.

  „În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos, pe carosabil. În autoturism se aflau 3 bărbaţi. Unul dintre ei – şoferul – a fost proiectat în afara autoturismului şi a fost găsit decedat „, precizează ISU Argeş.

  La faţa locului au intervenit salvamontiştii şi membrii echipajului SMURD de la Cota 2000, care au descarcerat un pasager şi au acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând deplasarea spre spital.

  55 de metri sunt între punctul din care maşina a ieşit în decor şi locul prăbuşirii.

  Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

  „La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale”, mai precizează ISU Argeş.

  Transfagarasan accident grav cu un decedat si 2 raniti. Un sofer a pierdut controul volanului si s-a rasturnat la vale de cateva ori.

  Publicată de NewsAlert.ro pe Sâmbătă, 18 iulie 2020

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles