More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Paranghelie într-un supermarket din București transmisă live pe Facebook (NAȚIONAL)

  Imagini uluitoare filmate astăzi într-un hypermarket din Bucureşti, unde un grup de indivizi a creat haos, transformând magazinul în local de petrecere.

  Oamenii au luat de pe rafturi tot ce au poftit şi s-au aşezat la masă. Au mâncat kilograme de mezeluri şi au băut coniac din pahare de şampanie. Sosirea poliţiştilor nu i-a intimidat pe petrecăreţi şi nici nu avea de ce: pentru că la final au scăpat cu trei amenzi pentru că nu purtau mască.

  Cu salamul într-o mână, cu paharul de băutură în alta şi cu masca sub bărbie. Aşa au petrecut zeci de indivizi în mijlocul unui mare magazin din Bucureşti. Toată paranghelia e transmisă live pe facebook.

  Cutiile de carton s-au transformat în masă pe care petrecăreţii au umplut-o cu mezeluri luate la întâmplare de pe rafturi. În câteva minute, indivizii au transformat raionul de carne în propria bucătăria sub privirile uluite ale angajaţilor.

  Un agent de pază încercă timid să intervină.

  Petrecăreț: „Nu facem nicio problemă. Să se uite pe camere”.

  Paznicul capitulează iar oamenii şi-au continuat liniştiţi petrecerea. În paralel şi-au aliniat la casă cărucioarele pe care au cel puţin 20 porci.

  La raionul de băuturi alcoolice indivizii nu mai au chiar nicio reţinere. Desfac la întâmplare sticle de coniac, palincă şi whisky şi se cinstesc în pahare de şampanie.

  Petrecăreț: „Alcoolist! Nani, nani! L-ai vazut pe fratele tău scump? A băut palinca de 70 de grade dintr-o lovitură”.

  La apariţia poliţiştilor, live-ul de pe facebook se întrerupe. Dar scandalagiii scapă ieftin. Doar trei dintre ei au fost amendaţi pentru că aveau măşti, dar nu le purtau.

  Anca Boian, reprezentant magazin: „Este regretabil că persoane iresponsabile recurg la acest gen de compartament, în special în acest context extrem de dificil, în care fiecare dintre noi ar trebui să se protejeze”.

  Lucsandra Sandulescu, reporter Observator: „După ce au fost informați de cele întâmplate în interiorul magazinului, reprezentanții acestuia au luat decizia închiderii supermarketului pentru dezinfectare”.

  Magazinul va fi redeschis mâine dimineaţă. Între timp, reprezentanţii centrului vor verifica toate camerele de supraveghere. Vor să vadă exact dacă indivizii au plătit tot ce au mâncat şi au băut.

  Chef la supermarket

  Mai multe persoane au încins un chef de proporții într-un supermarket, cu mâncare și băutură de pe rafturile magazinului. Paznicul a fost spectator.

  Publicată de Observator pe Sâmbătă, 18 iulie 2020

  Sursa: Observator News

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles