More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO O dubă de la ISCTR a fost incendiată cu un cocktail Molotov. Cei doi atacatori au fost trimiși în judecată

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi, cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunilor de „distrugere” şi „ultraj”.

  Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

  La data de 02.05.2017, în jurul orei 16:20, în timp ce inculpaţii se aflau într-un autoturism marca Volkswagen Passat fără plăcuțe de înmatriculare, au proiectat o sticlă ce conținea substanță inflamabilă (cocktail Molotov) asupra autospecialei aparținând Inspectoratului pentru Control în Transportul Rutier Suceava, care se afla parcată pe marginea unui drum naţional de pe raza județului Suceava.

  Sticla a lovit geamul lateral al autospecialei, explodând la impact, iar părți din aceasta au ricoșat în fața autovehiculului. Substanța inflamabilă s-a extins pe asfalt unde a ars cu flacără de circa 1,5 metri înălțime, circa 10 minute, rezultând distrugerea geamului lateral stânga şi degradarea zonei lateral stânga spate, acţiunea inculpaţilor ameninţând integritatea fizică a doi inspectori ISCTR, care se aflau în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu – unul se afla în interiorul autospecialei, iar celălalt se afla în proximitate, lângă autospecială.

  Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.

  Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles