FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 06.07.2020, ora 20.02, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Volovățului, din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar șoferul vinovat de producerea acestuia încearcă să părăsească locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că la 06.07.2020, în jurul orei 20.00, Cristi Prichici, de 34 ani, din comuna Iaslovăț, a condus autoturismul Peugeot 407 pe strada Volovățului, din municipiul Rădăuți.

Ajuns în dreptul unui imobilul de pe această stradă, pe sector de drum în curbă spre stânga, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma accidentului rutier au rezultat doar avarii la autoturism.

Filmul reținerii șoferului băut

Publicată de Saptamanalul de Radauti pe Luni, 6 iulie 2020

Cristi Prichici a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, s-a stabilit faptul că Dan Moroșanu, de 44 ani, din municipiul Rădăuți, i-a încredințat lui Cristi Prichici spre a conduce pe drumurile publice autovehiculul marca Peugeot 407 deși știa că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane despre care știe că este sub influența băuturilor alcoolice”.

FOTO Facebook – Cristian Galan
FOTO Facebook – Cristian Galan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here