More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Un pârâu l-a oprit pe un contrabandist de țigări care era urmărit de polițiștii de frontieră

  În data de 6 iulie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul sectoarelor P.F. Brodina şi Vicovu de Sus au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

  Astfel, în jurul orei 10.30, colegii noștri au depistat în trafic, pe raza localității Straja, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

  Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea autoturismului, însă șoferul a continuat deplasarea în viteză.

  Imediat, colegii noştri au trecut la urmărirea autoturismului, însă după trei kilometri, pe raza localităţii Vicovu de Sus, şoferul a rămas împotmolit cu maşina   în apa unui pârâu. Pentru reţinerea şoferului poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare și au tras 6 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă acesta a reuşit să fugă în vegetaţia din zonă.

  În mașina abandonată au fost descoperite 12.050 pachete cu țigări, de proveniență Belarus şi Duty Free, în valoare de 140.985 lei.

  Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională – în valoare de 10.000 lei – a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

  În cauză, se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles