Ritmic Suceava

Partidul Mișcarea Populară continuă întâlnirile regionale cu aleșii locali. Astăzi, la Bacău, a avut loc întâlnirea aleșilor locali din Regiunea N-E.

Alături de președinții organizațiilor județene din: Suceava – Marian Andronache, Bacău – Ioan Melinte, Iași – Petru Movilă, Neamț – Bogdan Gavrilescu, Vaslui – Marcel Gangu, Botoșani- Cornel Popescu, au participat și membrii conducerii naționale a partidului, Eugen Tomac – președinte, Ionuț Simionca – secretar general, Răzvan Sebe- secretar general adjunct, Claudiu Iorga Palaz – vicepreședinte, Valerian Vreme – vicepreședinte, precum și primarul municipiului Onesti, Laurențiu Neghină – președintele Ligii Aleșilor Locali.

Într-o atmosferă plăcută și relaxantă s-a discutat despre linia pe care o va urma partidul, problemele pe care le întâmpină aleșii locali și in mod special primarii, întărirea organizațiilor în vederea pregătirii campaniilor electorale care vor urma.

„Trăim vremuri tulburătoare. Minciuna și manipularea au luat locul bunelor intenții și a luptei pentru bunăstarea cetățenilor. Ne împrumutăm cu zeci de miliarde, însă românii o duc tot mai rău. Se fac promisiuni ce niciodată nu ajung realitate, nimeni în România nu mai crede astăzi în mai bine. Însă tocmai acum este esențial ca toți cei bine intenționați, toți cei ce își prețuiesc țara, toți cei ce cred în valori și apără principii să strângem rândurile pentru a oferi românilor o nouă perspectivă și speranța unei țări ce îi respectă și îi protejează. Cu aceste gânduri ne-am reunit astăzi la Bacău. Primari, viceprimari, consilieri județeni și municipali din Iași, Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui am discutat despre situația din orașele și comunele Moldovei. Am pus la punct un plan de acțiune pentru a  contribui la soluționarea celor mai acute probleme ale românilor de aici. Noi avem certitudinea că putem oferi mult mai mult fiecărei comune, fiecărui oraș sau municipiu. Pentru acest nou început vom lupta cu toată forța”, a declarat Eugen Tomac, liderul PMP.

Dan Cristurean, liderul PMP Șcheia, a fost dat exemplu pentru activitatea pe care o desfășoară în cadrul Primăriei comunei Șcheia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here