More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO Antrenorul Dan Alexa s-a luat la bătaie cu fanii celor de la UTA Arad după meciul câștigat în deplasare de Rapid București (SPORT)

  La finalul meciului de dumincă dintre UTA Arad și Rapid București, 1-2, ProSport a anunțat că Dan Alexa (40 de ani), antrenorul giuleștenilor, și fanii formației arădene au avut o altercație violentă în afara stadionului.

  Scenele halucinante au fost filmate. În clipul video se poate observa că Dan Alexa a împărțit mai mulți pumni în încercarea de a se apăra de fanii lui UTA Arad care îl atacaseră.

  În clipul video se poate vedea că suporterii lui UTA Arada au trecut cu ușurință pe lângă jandarmii de la stadion care ar fi trebuit să-i protejeze pe jucătorii și antrenorul Rapidului.

  Rapid a învins-o, în deplasare, pe UTA Arad cu 1 – 2. Revoltați că UTA a ratat șansa de a promova matematic la finalul acestui meci din care jucătorii lui Lazslo Balint aveau nevoie de un singur punct, cât și de reacțiile provocatoare de pe terenul de joc, imediat după fluierul final al arbitrului, ale lui Dan Alexa, o parte dintre suporterii echipei arădene prezenți în timpul jocului într-una dintre curțile vecine stadionului Motorul au mers la autocarul echipei Rapid.

  S-au împărțit pumni, iar Dan Alexa a ascuns acest lucru. „Erau destui și nu am avut ce să fac, decât să mă apăr. Doar nu era să stau să iau bătaie. Nu au ajuns la jucători să îi lovească. Eu mă pregăteam să urc în autocar când au venit toți acei suporteri”, a spus Dan Alexa pentru ProSport.

  Rapid se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 2, cu 24 de puncte obținute, la cinci lungimi distanță de liderul UTA Arad.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles