More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  UTA Arad și FC Argeș au promovat în Liga 1 (SPORT)

  FC Argeș și UTA au remizat, scor 1-1, și au sărbătorit împreună promovarea în Liga 1.

  UTA a câștigat liga secundă, urmată de FC Argeș. Promovarea piteștenilor a fost una dramatică, obținută datorită unui gol marcat pe alt teren, în meciul dintre Rapid și Turris. S-a încheiat 1-1 în Regie, iar formația lui Ionuț Badea a terminat peste Turris.

  Argeșenii au început sărbătoarea chiar în timpul meciului cu UTA, în momentul în care au auzit uralele fanilor, care anunțat reușita Rapidului. Jucătorii ambele formații aflate pe terenul din Trivale au celebrat împreună victoria!

  Golul marcat de Rapid în prelungiri a adus bucurie și la Mioveni. Formația lui Claudiu Niculescu va merge la baraj, iar scenele de la final sunt spectaculoase. Măzărache, prăbușit și cu ochii plini de lacrimi, primește vestea reușitei din Regie și declanșează un sprint pentru a-și anunța colegii.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles