More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tată a trăit spaima vieții după ce fiul său i-a spus că a băut antigel

  La 04.07.2020, ora 20.43, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din localitate Stulpicani, despre faptul că fiul său ar fi ingerat  antigel.

  Din verificările efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 20.10, un tânăr, de 24 ani, după ce a consumat alcool a plecat din locuință și s-a deplasat la autoturismul său, unde a fost identificat de tatăl său căruia i-a spus că ar fi consumat antigel, tatăl apelând 112 solicitând deplasarea unei ambulanțe .

  Până la sosirea ambulanței tânărul a fugit de la domiciliul său, fiind identificat în apropierea locuinței și preluat de echipajul S.A.J. Gura Humorului sosit la fața locului și transportat la Secția urgențe a Spitalului Gura Humorului pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde s-a constatat faptul că cel în cauză nu a consumat antigel, ci doar alcool în exces și în urma examinării medicale s-a stabilit diagnosticul „episod psihotic acut”, iar de aici a fost triat către Spitalul de boli psihiatrice Câmpulung Moldovenesc, pentru continuarea investigațiilor medicale și tratament de specialitate.    

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles