More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr care și-a făcut un obicei din a conduce fără permis a fost reținut de polițiști după o urmărire în trafic sfârșită într-un lan de grâu

  La 15 iunie 2020, ora 20.15, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, aflându-se în serviciul de patrulare și control trafic pe raza comunei Bilca, DJ 178 C, au efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism Audi A4, înmatriculat în Irlanda, ce se deplasa pe direcția com. Frătăuții Noi – oraș Vicovu de Sus. Conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare. S-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase pornite, iar după aproximativ 3 kilometri, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un lan cu grâu. Din mașină au ieșit două persoane care au fugit în vegetația din apropiere. Agenții de poliție au procedat la localizarea și imobilizarea acestora.

  Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un tânăr, de 24 de ani, din comuna Putna, care nu are permis de conducere valabil. Totodată, cu ocazia verificării autoturismului s-a constatat faptul că acesta are polița RCA expirată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 de lei. Putneanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Acesta se afla sub control judiciar cu interdicția de a mai conduce autoturisme și de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv comuna Putna, ca urmare a faptului că la data de 18.05.2020, în jurul orei 01.00, a condus pe Drumul Comunal Putna, pe raza comunei Putna, autoturismul, fără a poseda permis de conducere valabil pentru vreo categorie de vehicule.

  În baza probatoriului administrat și a consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul de 24 de ani sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și reținerea acestuia, pe o perioadă de 24 ore, începând cu 15.06.2020, ora 23.45, până la 16.06.2020, ora 23.45, urmând a se dispune revocarea controlului judiciar și înlocuirea acestuia cu arestarea preventivă pentru 30 zile.

  Suspectul a fost introdus în CRAP al IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles